SociableKIT release notes: June 2020

SociableKIT solutions were mentioned below. View live demos here. Learn how to use different SociableKIT solutions from our blog here.

NEW

  1. Medium feed solution: The photo and the headline are now both clickable and will be redirected to the main post. This feature will work once the “Enable pop up” feature is unchecked. Thanks to Erin Rubin of LibroMobile for requesting this feature.
  2. LinkedIn page posts solution: We added a new “Predefined search keyword” checkbox option. Now you can display posts based on the word you enter on this feature.
  3. Yelp reviews solution: We created a new feature and stated the use of this option in the following:
    • A new “Character limit” checkbox option is now added under Reviews tab.
    • The read more button will appear when the “Character limit” feature is checked.
  4. Yelp reviews solution: The reviews are now clickable and will show a pop up once click.
  5. Facebook page posts solution: On the mobile views, pop up post description now has a white background or container.
  6. Facebook page reviews solution: We added a “read more” clickable text if the reviews are longer than 2-3 sentences. Thanks to Maren McPeak of IEM for requesting this feature.
  7. Facebook page videos solution: The links in description are now clickable!

IMPROVEMENT

  1. https://www.notion.so/2220-sk-CRON-934ee23d5c4742c5b2581d27b0bc9369
  2. Facebook page posts solution: On the pop up tablet view, we removed the extra white spaces.
  3. Facebook page video (one video) solution: We improved and made the links of the video description clickable.
  4. Facebook page posts solution: We made an improvement when viewing the feed on iPhone 8 and Samsung S8. The pictures are now perfectly stable when clicking the arrows.
  5. LinkedIn profile posts: We made the following improvements below:
    • Followers count will not be displayed if the profile has no followers.
    • Special characters are now supported in profile description.
    • The default button text is now showing “Follow me on LinkedIn”.
  6. Facebook page posts solution: We removed the unnecessary line under the pop up image preview. The oversize images and next button are fixed as well.
  7. Instagram feed solution: We made the improvements below:
    • On the pop up, we removed the dot before the “Follow” link and placed the link under the username.
    • The hashtags in the content are now clickable.
  8. SociableKIT solutions: On Shopify, we removed the underlines on the link to the following solutions:
    • Google Play reviews
    • Google My Business Profile
  9. SociableKIT: In account settings, we improved the text label “HELPDESK” to “HELP CENTER”.

FIXED

  1. Instagram hashtag feed solution: Fixed an issue where the feed is not updating and the hashtag photos are not showing.
  2. Instagram hashtag feed solution: Fixed an issue where the post image and description in pop up are dislocated.
  3. Twitter hashtag feed: Fixed an issue where the feed is not showing tweets.
  4. Instagram feed solution: Fixed an issue where the full screen button is not working.
  5. Facebook page posts solution: Fixed an issue where the pop up is showing the post flat and the image turned to a white blank.
  6. Facebook page events solution: Fixed an issue where the pop up of the monthly view is showing incorrect long links. Thanks to Marion Yellville of Marion County Library for reporting the issue.
  7. Facebook page video (one video) solution: Fixed an issue on the Facebook page ID button box that when you click, an error with a dislocated multiple links and Facebook pages are showing.
  8. LinkedIn page posts solution: Fixed an issue where the thumbnail of some posts are broken.
  9. Private Instagram feed solution: Fixed an issue where the slider arrows are located to center. Videos that continue playing when the pop up is closed are now fixed as well.
  10. YouTube live video solution: Fixed an issue where the features “Show title” and “Show description” are still showing in the feed even if it is unchecked.
  11. Google reviews solution: Fixed an issue where the “View on Google” button is showing a “View on Facebook” text.
  12. YouTube live video solution: Fixed an issue in Safari and other browsers that shows the live on and offline. On iPhone 8 and Samsung galaxy 8, the live video that is not playing is now fixed as well.
  13. Instagram hashtag feed solution: Fixed an issue where the pop up image and caption visual is flat. Thanks to Darko Bilandžić of Vucedol Culture Museum for reporting the issue.
  14. Facebook page posts solution: Fixed an issue where the images are not displaying full. Thanks to Maren McPeak of IEM for reporting the issue.
  15. Instagram feed solution: Fixed an issue where the profile picture and information are missing.
  16. Private Instagram feed solution: Fixed an issue on the slider layout where the next button is not working and a white blank is showing.
  17. Facebook page events solution: Fixed an issue where the feed is not updating. Thanks to Realtime Media for reporting the issue.
  18. Facebook page playlist videos solution: Fixed an issue where the feed is not updating and not showing complete videos.
  19. On the following solutions, we fixed the issue on the slider layout where the feature “Show Ending Follow Button” and “Show load more button” is not working. The next button of the slider is fixed as well.
    • Instagram feed
    • Instagram hashtag feed
    • Twitter feed
    • Twitter hashtag feed
  20. YouTube playlist solution: Fixed an issue where the first video has no thumbnail.
  21. Vimeo user and Vimeo channel solutions: We fixed the issue on slider layout where the feature “Show End Subscribe Button” is not working. The youtube icon has been removed as well.
  22. Facebook page videos solution: Fixed an issue on slider layout when closing the pop up view, the videos will be placed on the left side and a white blank space will occupy the right side of the feed.
  23. Facebook page playlists and Vimeo channel solutions: Fixed an issue where the likes and subscribers count have too much space on the left side in the Weebly site.
  24. YouTube channel and YouTube playlist solutions: Fixed an issue on slider view when the feature “Show End Subscribe Button” is not showing. The “Show End Subscribe Button” option is now changed to “Show View on YouTube Button” as well.
  25. Facebook page reviews solution: Fixed an issue where the profile picture is broken.
  26. Facebook page events solution: Fixed an issue where some links are not clickable. Thanks to Mark Jones of We Are Danvers for reporting the issue.
  27. Private Instagram feed solution: Fixed an issue where images are too large in preview and the pop is not showing images.
  28. LinkedIn page posts solution: Fixed an issue where the feed is not showing complete posts. Thanks to business owner Andrew Balberg for reporting the issue.
  29. LinkedIn page posts solution: Fixed an issue where the links in description are not clickable. Thanks to Elliott Brandon for reporting the issue.
  30. Facebook page live video solution: Fixed an issue on iPad and Kindle browser where the live video is not working. Thanks to business owner Stacey Bertrand for reporting the issue.
  31. Facebook page events solution: Fixed an issue on mobile view pop up where the description is not displaying completely and it is cut off. Thanks to Roberto Estorninho of Ideias do Levante, Non-profit Cultural Association for reporting the issue.
  32. Medium feed solution: Fixed an issue where the feature “Order feed by” is not working. Thanks to Nadine Bentis of Meghan and me, Be Your Own Hustler for reporting the issue.
  33. LinkedIn page posts solution: Fixed an issue where the link in the content is redirecting to an unavailable page instead of the LinkedIn hashtag page.
  34. Facebook page reviews solution: Fixes an issue when clicking the next and previous button, the reviews box size is changing. Thank to Maren McPeak of IEM for reporting the issue.

If you need help or if you have any questions, comments or suggestions, email me at support@sociablekit.com or chat with me here.

Thank you for giving us the opportunity to serve you. We greatly value your business. Thank you for using SociableKIT!

Hi there! I'm the co-founder of SociableKIT. I hope you like our product! Our team is working hard to develop and maintain SociableKIT services. We believe that SociableKIT solutions are valuable for our customers. It makes their websites look more beautiful, useful and automatically updated. Learn more from our blog. Got something to ask? Need support? You may contact our team here.